ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

LogoΚαλώς ήρθατε στο «μεταφράζοντας…», το ιστολόγιο του Κέντρου Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta|φραση. Η σχολή μας ιδρύθηκε από επαγγελματίες μεταφραστές και καθηγητές με πείρα 20 ετών στον τομέα των Μεταφραστικών Σπουδών και αποτελεί τη μόνη σχολή στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο σπουδών τη Mετάφραση.

Στο «μεταφράζοντας…» θα βρείτε νέα, συμβουλές, σκέψεις και προβληματισμούς για τη μετάφραση καθώς και θέματα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στο newsletter μας:

  • νέα της σχολής
  • συνδέσμους για τους καλύτερους ιστότοπους και τα πιο χρήσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία για μεταφραστές, επιμελητές, υποτιτλιστές και καθηγητές ξένων γλωσσών
  • παρουσιάσεις λεξικών και βιβλίων μεταφραστικής θεωρίας
  • συμβουλές για την αγορά εργασίας κ.ά.

Κάθε μήνα το newsletter μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σε περισσότερους από 10.000 μεταφραστές, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες κάθε τομέα, σε θέματα που αφορούν τις γλώσσες και τη μετάφραση, την έρευνα και την τεκμηρίωση στο Διαδίκτυο, την ορολογία και τη διαχείρισή της κ.ά. Για να γραφτείτε συνδρομητές, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του newsletter θα αναρτώνται εδώ, μαζί με νέα, συμβουλές, σκέψεις και προβληματισμούς για τη μετάφραση.

Θα χαρούμε να διαβάσουμε τα σχόλια και τις υποδείξεις σας για το ιστολόγιό μας. Καλή ανάγνωση!

meta|φραση

Advertisements
  1. Με υγεία και εις ανώτερα -:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: