Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta|φραση ιδρύθηκε το 2001 από επαγγελματίες μεταφραστές και καθηγητές οι οποίοι έχουν πείρα άνω των 20 ετών στον τομέα των Μεταφραστικών Σπουδών και αποτελεί τη φυσική συνέχεια των τμημάτων Μετάφρασης που πρόσφερε το Βρετανικό Συμβούλιο την περίοδο 1991-2000.

Είμαστε η μόνη σχολή στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο σπουδών τη Mετάφραση και διαθέτουμε καταξιωμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, με πολυετή πείρα στη μετάφραση, τη διερμηνεία και την εκπαίδευση μεταφραστών. Επίσης, είμαστε αναγνωρισμένοι από την Ένωση Αμερικανών Μεταφραστών (ΑΤΑ) και βρισκόμαστε στον κατάλογο με τις εγκεκριμένες σχολές εκπαίδευσης μεταφραστών & διερμηνέων σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε αδειοδοτημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και προσφέρουμε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης μεταφραστών, που εγγυάται την άρτια ακαδημαϊκή και επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών μας.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένα πανεπιστήμια ώστε να διασφαλίζουμε στους αποφοίτους μας τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ακόμα και όταν αυτοί δε διαθέτουν πτυχίο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Θα μας βρείτε επίσης στο Facebook και στο Twitter.

Advertisements
%d bloggers like this: